Ann Vad Steffensen

Ann er uddannet:

  • Skolelærer
  • Fysiologisk hundemassør
  • Adfærdsuddannelse
  • Træneruddannelse

Mød Ann disse dage:

Ann har p.t. ingen fast dage i klinikken, men du vil kunne møde hende når hun assistere Camilla med HD/AD/OCD og Penn-hip røntgen i weekenderne.

Og ikke mindst når hun hver måned underviser i fysiologi og massage på vores uddannelse til Fysiologisk hundemassør.

Underviseren

Ann brænder for at arbejde med hunde. Hun har aldrig tænkt, at hun skulle leve af at arbejde med hunde. Derfor har hun uddannet sig som folkeskolelærer, og det er også her, at hun bruger størstedelen af sin arbejdstid.

Som lærer kan Ann godt lide både at lære fra sig, men også selv at lære nyt. Dette kombineret med hendes store interesse for hunde har ført hende til at tage hundemassageuddannelsen samt en adfærdsuddannelse og træneruddannelse, selvom Ann aldrig havde troet, at hun kunne bruge det i et job.

I dag arbejder Ann både hos Magtor samt på folkeskolen. Hos Magtor er Ann en hel dag i klinikken, hvor hun hendes arbejdsopgaver blandt andet består af hundemassage og genoptræning. Derudover er hun en del af undervisningsteamet på hundemassøruddannelsen, hvor hun underviser i fysiologi.

Når Ann arbejder med hunde i klinikken har hun stort fokus på hundenes adfærd. Ved at fortælle hundens ejer om, hvorfor hunden reagerer, som den gør, kan det hjælpe til, at ejeren får den hund, som han eller hun ønsker. Adfærd handler ikke kun om, hvad hunden gør og ikke gør, men det handler i lige så høj grad om, hvordan ejerens adfærd er sammen med hunden.

Anns store interesse for hunde, har også spredt sig til hendes job i folkeskolen. Her fungerer en af hendes egne hunde som skolehund – noget der er blevet muligt efter et 8 måneders uddannelsesforløb. Det betyder, at Ann aktivt anvender sin hund i sit arbejde med børnene. Det er særligt børnene i indskolingen, som Ann og hunden arbejder med. Med hundens hjælp har Ann mulighed for at få ellers lukkede børn til at åbne sig op, eller motivere børnene til at læse eller regne.

Ann trives i sit arbejde hos Magtor. Hun motiveres i høj grad af, at det er en arbejdsplads, der konstant udvikler sig. Hun synes særligt, at det er fedt, at alle hos Magtor har så stor lyst til hele tiden at lære noget nyt – og også, at når man får en idé, så bliver den afprøvet.