Louise Press Hilmer

Louise er uddannet:

  • Uddannet Fysiologisk hundemassør.

Mød Louise disse dage:

Louise har barselsorlov indtil medio august.

Kontormusen

Louise møder du oftest i skranken, hvor hun tager imod betaling, tager telefonen, booker tider, bestiller varer samt ajourfører regnskabet. Louise er dog ikke bundet fast til skrivebordet, men hjælper også sine kolleger, hvis der er behov for det.

Det er dog ikke meningen, at Louise skal blive siddende ved skrivebordet. Hun er ved at uddanne sig som fysiologisk hundemassør, og derfor vil hun også komme til at overtage flere og flere massagebehandlinger. Louise drømmer også om at bygge videre på hundemassøruddannelsen, så hun med tiden også kan blive uddannet hunde fysioterapeut.

Louise har altid vidst, at hun ville arbejde med dyr. Hun har også gennem sin opvækst altid haft dyr omkring sig, og hun har også haft både hund og hest.

Inden Louise startede hos Magtor har hun arbejdet med mennesker, da hun både har været ansat ved en fysioterapeut samt en privatklinik, der foretager CT-skanninger. I dag er Louise glad for at være endt ved Magtor, hvor hun i stedet kan arbejde med dyr.

For Louise betyder det meget, at hun er en del af en klinik, der konstant er i udvikling. Denne udvikling har også inspireret Louise til at tage uddannelsen som fysiologisk hundemassør, og det giver hende også lysten til at lære endnu mere. Hun motiveres af, at være blandt de bedste i branchen, og så trives hun desuden blandt sine kolleger.

I dag har Louise selv en Border Collie, som hun træner meget med. Louise kan godt lide hele processen med at træne sig op til et mål, hvor man hele tiden kan se, at der sker en udvikling. Derfor hyrdetræner Louise med sin hund, ligesom hun deltager i konkurrencer i DKK lydighed.