Sys Vad Steffensen

Sys er uddannet:

  • Fysiologisk hundemassør, februar 2014
  • Kranio-Sakral-Terapeut på dyr, januar 2015
  • Veterinær ernærings terapeut ved CVIT (College of Integrative Veterinary Therapies, Australien)

Mød Sys disse dage:

Mandag: 12.00 – 20.00
Tirsdag: 14.00 – 20.00
Onsdag: 12.00 – 17.00
Torsdag: 11.00 – 20.00
Fredag: 10.00 – 17.00

Adfærdsspecialisten

For Sys har hunde altid betydet meget. Hun har altid drømt om at arbejde med dyr, og hendes store drøm var at blive veterinærsygeplejerske. Drømmen blev ikke indfriet i første omgang, men efter 20 år i pædagogfaget har hun endelig fået mulighed for at arbejde med dyr.

Sys har altid haft en stor interesse for hunde. Hun har gennem sit liv altid haft med hunde at gøre privat, og i dag deler hun også 3 hunde med sin søster, Ann. Derfor kunne Sys ikke sige nej, da hun fik chancen for at arbejde hos Magtor.

Det er særligt rehabilitering, som har Sys’ store interesse. Rehabilitering dækker også over en bred række områder, hvor Sys konstant søger ny viden. Derfor inddrager Sys både, massage, genoptræning, hundens adfærd og ernæring, når hun får en hund i behandling. For Sys er det vigtigt at kunne tilbyde den ”fulde pakke”, fordi mange ting oftest hænger sammen.

Sys er også meget interesseret i hundens adfærd, og drives af at finde ud af, hvorfor hunden gør, som den gør. Dette ses også i Sys’ samspil med hendes egne hunde: Hvor hun tidligere ofte deltog i konkurrencer, er hun nu begyndt at beskæftige sig langt mere med forholdet mellem hund og menneske.

Sys har gennemført uddannelsen som veterinær ernæringsterapeut, som hun sidenhen har suppleret med en lang række kurser. Hun stiller sig aldrig tilfreds med den viden, hun har nu. Der er altid plads til at lære mere.

Arbejdet med hunde motiverer i sig selv Sys i meget høj grad, men også samspillet med hundens ejer er en stor motivationsfaktor for Sys. Hun drives af, at hun kan mærke, at hun gør en stor forskel for både hunden og dens ejer. Det, at hun kan gøre en forskel for andre, gør, at Sys elsker at tage på arbejde. Hun slipper dog aldrig sit arbejde helt, netop fordi hun i sin fritid godt kan lide at lære endnu mere.