Brug for akut dyrlægehjælp?

Hvis du har behov for akut dyrlægehjælp uden for vores åbningstider, henviser vi til Aarhus Dyrehospital. Ring til dem på telefon: 86 28 27 88

Dyrlæge

Vi tilbyder almindelige dyrlæge konsultationer, hvor vi tager imod alle slags konsultationstyper. Det betyder, at vi kan hjælpe, hvis din hund eksempelvis har:

  • Kløe
  • Hoste
  • Opkast
  • Diarré
  • En flækket negl
  • Problemer med ørene
  • Skåret sig

Vi hjælper også, når din hund eller kat skal vaccineres eller har brug for en tandrensning.

Vi kommer hele vejen rundt

Hos Magtor har vi samlet mange forskellige kompetencer, der gør os i stand til at behandle din hund, uanset hvilke problemer, den har. Oplever du, at din hund halter eller har andre problemer med bevægeapparatet, har vi mulighed for at undersøge hunden og give den rette behandling, hvad enten det omfatter en medicinsk behandling, fysioterapi eller hunde massage.

Vores brede vifte af kompetencer gør, at vi ikke kun symptombehandler, men vi finder frem til årsagen bag problemet, og derfra behandler vi med henblik på, at hunden ikke vil få problemerne igen senere.

Sådan foregår en konsultation

Uanset hvilken behandling din hund skal have, er det vigtigt for os, at den føler sig tryg. Dette gælder også ved dyrlægen. Derfor får din hund tid til at undersøge lokalet, mens vi snakker om, hvordan du som ejer opfatter problemet.

Hver konsultation er bygget op om den enkelte hund og dens behov. Derfor vil det også være forskelligt, hvorvidt din hund bliver undersøgt på undersøgelsesbordet eller på gulvet. Det er ikke alle hunde, der føler sig sikre ved at skulle op på undersøgelsesbordet – særligt store hunde kan føle sig usikre. Derfor tager hver konsultation udgangspunkt i den enkelte hunds behov.

Under undersøgelsen af hunden, vil vi også løbende informere dig om, hvad vi finder ud af. Har din hund eksempelvis øreproblemer, vil vi forsøge, om vi kan fastslå årsagen som i nogle tilfælde kan skyldes et problem med nakkehvirvlerne, i andre tilfælde svampeinfektion eller måske allergi problemer. Vi vil derfor ofte gøre brug af alle de kompetencer, vi har i huset, sådan at hunden eventuelt også skal tilses af kiropraktor, fysioterapeut eller snakke ernæring.