Om Magtor

Hos Magtor tilbyder vi behandling af din hund, hvad enten der er behov for en dyrlæge, kiropraktik eller genoptræning. Vores motto er ”hunde som os” – det betyder, at vi behandler hunde, lige som mennesker bliver behandlet. Vi angriber derfor problemerne på den rigtige måde: Vi finder den rette løsning til det rigtige problem på det rette tidspunkt.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Dyrlægekonsultationer
  • Røntgenbilleder
  • Kiropraktik / osteopati
  • Genoptræning
  • WaterWalker
  • Laserterapi
  • Kranio Sakral Terapi

Hos Magtor kan vi noget, som ingen andre klinikker kan. Vores teams uddannelse spænder bredt over fysiologiske hundemassører, kranio sakral terapeuter, kiropraktor, fysioterapeut samt dyrlæge.

Magtor – siden 2007

Magtor har eksisteret siden juni 2007. Det var Christian Hembo, der startede klinikken. Idéen til klinikken opstod, da Christian havde to hunde, der begge havde problemer. Den ene var blevet opereret i skulderen og havde dårlige hofter, mens den anden var blevet opereret i knæet. Dette skabte grundlaget for Magtor – samt at Christian havde en uddannelse som hundemassør.

Klinikken fik navnet Magtor. Navnet er ikke et tilfældigt navn, men en sammentrækning af de to hundes navne: Maggie og Viktor.

Fra … til dyreklinik

I 2016 udvidede vi vores medarbejderstab til også at omfatte dyrlægen Camilla. Med Camilla på holdet er vi i stand til at tage os af din hund, uanset hvad hundens behov er. Det betyder, at vi kan varetage de fysiologiske behandlinger såvel som dyrlægekonsultationer, røntgenbilleder og vaccinationer. Du behøver derfor kun komme ét sted, når du oplever problemer med din hund – det kan du ikke andre steder i landet.

Vi vil være de bedste …

… derfor er vi heller ikke bange for at blive udfordret. For os er det vigtigt, at vi konstant udvikler os, og det gør vi blandt andet ved hele tiden at uddanne os selv. Vores medarbejdere er derfor altid i gang med en ny uddannelse, og vi har alle lyst til at lære meget mere. Støder vi på et område, hvor vi ikke føler, at vi har nok viden, så opsøger vi den nye viden, hvad enten der er tale om selvstudie, kurser eller uddannelse. Vi motiveres af, at vi kan gøre en forskel for hundende, derfor udvider vi konstant vores viden om behandling og adfærd.

Vi tør også vise, at vi er de bedste, og at vi ved, hvad vi laver. Har du mødt os til et DM, har du også set, at vi ikke skriver noter, når vi undersøger din hund. For os er det i stedet vigtigt, at vi kan bevise, at vi kan finde problemstillingen, når du kommer forbi klinikken en måned efter. Hvis vi ikke kan det, betyder det, at vi har behov for mere uddannelse, så vi kan blive endnu bedre.