Som en del af vores klinik har vi en lille butik, hvor du kan finde foder, kosttilskud, godbider og legetøj til din hund. Det er vigtigt for os, at alt hvad vi sælger er af høj kvalitet.

Foder

Vores udvalg af foder kommer fra producenterne Acana, Orijen og Virbac. Alle 3 er blandt andet kendt for at lave foder, der har et højt protein niveau. For os er det vigtigt, at vi kan tilbyde hundemad, som giver den bedste og korrekte ernæring til din hund.

Vi fører desuden også kattemad fra Acana og Orijen.

På webshoppen har vi både hunde og katte mad fra Acana og Orijen :  Køb hundemad og kattemad online – se webshoppen.

Kosttilskud

Vi fører også et bredt udvalg af kosttilskud til hunde.

Vores øvrige udvalg

Vi sælger også en række andre produkter. Vi har blandt andet et udvalg af naturlige, sunde godbidder til din hund. Derudover sælger vi blandt andet også:

  • Legetøj
  • Bamser
  • Lygter

For os er høj kvalitet altafgørende

Fælles for alle de produkter, som vi sælger – hvad enten det er foder, kosttilskud, godbider eller legetøj – er det vigtigt for os, at det er af højeste kvalitet. Alle hunde fortjener at have det godt, og derfor er det vigtigt for os, at de produkter, vi sælger, er af høj kvalitet, og at de virker efter hensigten.

Kom ind i butikken

Du er velkommen til at komme ind i butikken og se hele vores udvalg. Har du spørgsmål til nogle af produkterne, er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen herunder eller på telefon: 86 91 25 92.