Som en del af vores klinik har vi en lille butik, hvor du kan finde foder, kosttilskud, godbider og legetøj til din hund. Det er vigtigt for os, at alt hvad vi sælger er af høj kvalitet.

Foder

Vores udvalg af foder kommer fra producenterne Acana og Orijen. Begge er blandt andet kendt for at lave foder, der er biologisk korrekt, og som desuden er lavet af friske råvarer. For os er det vigtigt, at vi kan tilbyde hundemad, som giver den bedste og korrekte ernæring til din hund.

Vi fører desuden også kattemad fra Acana og Orijen.

Køb hundemad og kattemad online – se webshoppen.

Kosttilskud

Vi fører også et bredt udvalg af kosttilskud til hunde. Vi sælger blandt andet kosttilskud fra følgende kendte producenter:

  • Scanvet
  • Equidan
  • Boehringer-Engelheim

Kosttilskud kan være nødvendige for din hund, hvis den eksempelvis har gigt eller andre problemer med leddene. Derudover kan din hund også have behov for kosttilskud, hvis den har problemer med mave og tarm, eller hvis den ikke har blank pels eller problemer med kløer eller lignende.

Træner og konkurrerer du med din hund, kan du også opleve, at din hund har brug for et energitilskud. Kosttilskud kan også hjælpe til at forkorte hundens restitutionstid.

Ud over produkterne fra Svenska Djurapoteket fører vi også Arthroflex Omega fra Scanvet og Flexadin Advanced fra Equidan. Arthroflex Omega er et kosttilskud, der styrker hundens bevægeapparat. Det består af en række naturlige næringsstoffer, som er med til at give både elasticitet og stabilitet. Kosttilskuddet styrker både i hundens led og omkring leddene.

Flexadin Advanced er til hunde, der har gigt. Med dette kosttilskud nedsættes inflamationen i hundens led, idet hundens immunforsvar lærer kollagen type II at kende – hvilket ellers vil blive bekæmpet af immunforsvaret.

Omkring jul og nytår er der mange hunde, der føler sig utrygge, nervøse eller ligefrem stresset og har angst. Det kan selvfølgelig også være i andre situationer, at hunden ikke føler sig tilpas. Hertil fører vi kosttilskuddet Kalm fra Scanvet, som har en beroligende effekt på både hunde og katte.

Vi har også et udvalg af produkter, som genopretter og vedligeholder en naturlig mave/tarmfunktion. Her er produkterne Diapaste og Diapro fra Scanvet særligt velegnet. Har din hund haft akut diarré, tilbyder vi Canikur fra Boehringer-Engelheim. Dette kosttilskud giver hunden mineraler, glucose, elektrolytter samt plantefibre, der alt sammen er med til at regulere konsistensen på afføringen, og som dermed stopper diarréen.

Vores øvrige udvalg

Vi sælger også en række andre produkter. Vi har blandt andet et udvalg af naturlige, sunde godbidder til din hund. Derudover sælger vi blandt andet også:

  • Legetøj
  • Bamser
  • Lygter

For os er høj kvalitet altafgørende

Fælles for alle de produkter, som vi sælger – hvad enten det er foder, kosttilskud, godbider eller legetøj – er det vigtigt for os, at det er af højeste kvalitet. Alle hunde fortjener at have det godt, og derfor er det vigtigt for os, at de produkter, vi sælger, er af høj kvalitet, og at de virker efter hensigten.

Kom ind i butikken

Du er velkommen til at komme ind i butikken og se hele vores udvalg. Har du spørgsmål til nogle af produkterne, er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen herunder eller på telefon: 86 91 25 92.