Få det bedste mad til din hund og kat leveret

Magtor forhandler fortsat hunde mad og kattemad fra Acana og Orijen

Som nogle af jer måske allerede har set, har Zooplus meldt ud, at de stopper salget af produkter fra Acana og Orijen. Da vi ved, at mange danskere benyttede denne side til at få netop disse produkter, står der nu nogle, der ikke kan give deres dyr det foder, de fortjener.

Det betyder dog ikke, at I skal til at lede efter alternative mærker, når I skal finde det helt rigtige foder til jeres hunde og katte.

Vi ved, at mange af jer har været glade for Acanas og Orijens produkter og derfor meget nødigt vil undvære den eller være tvunget til at skifte mærke.

Heldigvis er det heller ikke nødvendigt. Du kan nemlig stadig købe produkterne hos os.

Samtidig kan vi sørge for, at du får leveret dine produkter i faste intervaller, så du slipper for at bekymre dig om, om du nu også har nok foder til resten af måneden.

På vores webshop kan du oprette en bruger og selv vælge, om du vil bestille en pose af gangen, eller om du vil have et abonnement med en fast leverance af dit foretrukne produkt.

Er du i tvivl om hvilken mængde eller hvilket produkt, der er bedst til din hund eller kat, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig meget gerne videre.

Vi ved, at det ikke er ligegyldigt hvilken foder der bliver givet til katte og hunde. Derfor forhandler vi også kun de produkter, som vi mener, er bedst for dyrene.

Så hvis I kender personer, der tidligere handlede hos Zooplus, kan I trygt lede dem i vores retning. Vi står klar til at hjælpe både mennesker og dyr.