VELKOMMEN TIL MAGTORS WEBSHOP

Christian har snakket om det længe (faktisk meget længe), og nu er det endelig blevet virkelighed…. MAGTOR’s helt egen webshop, hvor du kan købe foder og treats fra Acana og Orijen til din/dine hunde og katte.

Du kan vælge at oprette dig som bruger og købe enkelte sække/poser i enkelte leveringer, eller du kan vælge at oprette et abonnement på yndlingsfoderet.

Vi har valgt kun at sælge foderet fra Acana og Orijen, da det for os er vigtigt at jeres hunde og katte får den helt rigtige ernæring. Foderet herfra er fyldt med protein fra kød og indvolde (whole pray) fra mange forskellige dyr (proteinkilder). Al mad er lavet på friske råvarer, og bliver lavet i Acana og Orijens køkken i Canada. For Acana og Orijen er det altafgørende, at maden er biologisk korrekt, er lavet af friske regionale ingredienser samt at produktionen aldrig bliver outsourcet. Disse tre grundprincipper er sikkerheden for, at hunde- og kattemaden altid er af højeste kvalitet og så er det desuden godkendt til, at mennesker også kan spise det.

Hunde og katte har kun behov for et lavt indhold af kulhydrater – derfor er al maden, du finder her på vores webshop, kulhydratfattigt. Hunde og katte har behov for de rigtige aminosyrer. Der findes 22 forskellige aminosyrer, hvoraf de 12 af dem er essentielle og de 10 er non-essentielle. Når hunden eller katten får den rigtige mængde essentielle aminosyrer via de rigtige ingredienser i foderet, producerer kroppen selv de sidste 10 non-essentielle aminosyrer.

Og nu er det så blevet din hund og/eller kats tur til at få gælde af alt dette.

Hundemad
Kattemad
Magtor gavekort
Undervisning

Køb en abonnementsløsning på foder

Du har nu chancen for at spare tid og besvær ved at købe dit ACANA og ORIJEN foder inkl. deres treats på abonnement. Med en abonnementsløsning er du sikret automatisk levering af det foder og de godbidder du har bestilt med eksempelvis 3 ugers mellemrum. Du kan frit kombinere hunde-, kattemad og treats. Det er endda muligt at oprette flere abonnementer til levering med forskellige mellemrum, så du derved skifter mellem fodervarianterne.

Du kan via din egen konto altid ændre eller annullere et abonnement, blot det sker senest 3 hverdage før næste planlagte levering.

Sådan oprettes et abonnement

Det er let at bestille et abonnement på hundemad hos Magtor.

  • Vælg om du ønsker hundemad eller kattemad – det er selvfølgelig også muligt at bestille både hunde- og kattemad på samme tid.
  • Vælg de varer du ønsker – vælg for hvert produkt hvor stor pose du ønsker, samt hvor ofte du ønsker levering
  • Læg varerne i kurven
  • Indtast navn, leveringsadresse m.m. og betal
  • Vi sender en ny pose hundemad eller kattemad efter det aftalte leveringsinterval
    … og det gør vi så længe dit abonnement er aktivt!

Du kan med fordel købe flere varer på samme tid: Fragt kr. 39,- pr. ordre.
Alle poser har en holdbarhed på minimum 6 måneder efter levering. 

Det med småt:

Varene bliver leveret i løbet af 2-3 hverdage.

Det er ikke muligt at handle i vores webshop uden at blive oprettet som kunde på webshoppen.

Du kan til enhver tid selv annullere eller ændre dit abonnement via din konto (dog senest 3 hverdage før næste planlagte levering).

Se salgs- og leveringsbetingelserne.

Der kan kun betales med Dankort.