Camilla Juelsgaard Jørgensen

Camilla er uddannet:

  • Dyrlæge

Mød Camilla disse dage:

Mandag:14.00 – 20.00
Tirsdag:08.00 – 14.00
Onsdag:
Torsdag:14.00 – 18.00
Fredag:08.00 – 17.00

Dyrlægen

Camilla skiller sig lidt ud fra det øvrige team hos Magtor. Camilla er nemlig uddannet dyrlæge. Gennem hele Camillas karriere som dyrlæge har hun udelukkende arbejdet med hunde og katte. Camilla er selv opvokset med hunde og har sammen med sin mand nu fire labradorer, som de også avler på.

Det var naturvidenskaben, der fik Camilla til at vælge dyrlægeuddannelsen. Hun brænder for det videnskabelige aspekt i faget, og derfor er det særligt udredning af medicinske sygdomme, der interesserer hende. Derudover er hun også meget interesseret i de bevægelsesproblemer, som hunde kan få, samt hvordan disse kan behandles.

Camilla arbejder med almindelige konsultationer, som kan bestå af vaccinationer, tandrensning, blodprøver, urinprøver med mere. Derudover synes Camilla også, at det er særligt interessant at tage røntgenbilleder, hvad enten det er med henblik på avl eller for at finde problemer i bevægeapparatet.

Det er vigtigt for Camilla, at hendes viden altid er opdateret. Derfor deltager hun ofte i kurser via dyrlægeforeningen samt andre relevante kursusudbydere. Det er vigtigt for Camilla, at hun hele tiden kan følge med i udviklingen i branchen, så hun kan yde den bedste behandling til hundene.

Camilla trives i sit arbejde hos Magtor. Hun motiveres særligt af, at være en del af problemløsningen uanset, hvad det er, hunden fejler. For hende er det også særligt tilfredsstillende at kunne give hundens ejer svar på, hvad der er galt med hunden. Denne afklaring motiverer Camilla til altid at yde dit bedste.

Camilla har en stor viden om hunde, som hun også beskæftiger sig med i det private. Hun går blandt andet på udstilling med sine labradorer, som hun i øvrigt også træner lydighed med. Camilla interesserer sig meget for avl – det er også derfor hun synes det er særligt interessant at tage røntgenbilleder til dette formål.