Christian Hembo

Christian er uddannet:

  • CCRP – Certified Canine Rehabilitation Parctitioner (Fysioterapeut) fra Tennessee University.
  • hos Supple Spine Institute, Holland

Mød Christian disse dage:

Mandag:08.00 – 20.00
Tirsdag:08.00 – 17.00
Onsdag:12.00 – 17.00
Torsdag:08.00 – 20.00
Fredag:08.00 – 17.00

Idémanden bag Magtor

Christian Hembo startede Magtor i 2007. Han er oprindeligt uddannet købmand og har arbejdet i metalindustrien indtil 2011. Herfra besluttede han, at Magtor skulle have hans fulde fokus.

Idéen til Magtor startede, da Christian havde to hunde, der begge var blevet opereret. Han ville gerne hjælpe sine hunde til at få det bedre, og derfor begyndte han at uddanne sig med fokus på hundene. Lige siden har han hvert år taget en ny uddannelse hvert år, så han viden altid er opdateret. Christian er derfor også typen, der altid har mod på at lære mere. Når han støder ind i et emne, hvor han ikke føler, at han har nok viden, er han ikke tilfreds, før han har lært meget mere om emnet.

Det er Christian, der er indehaver af Magtor, men det betyder ikke, at han kun tager sig af de strategiske beslutninger. Han arbejder lige så meget på gulvet, som alle de andre medarbejdere. Christian brænder for at arbejde med hunde: at finde problemet, bearbejde og behandle det, så hunden kan få det bedre igen. Her er Christians primære arbejdsopgaver kiropraktik. Derudover hjælper han også med andre mindre opgaver, hvor han assisterer.

For Christian er det særligt hele udredningsprocessen, der motiverer ham. Han har altid været langt mere optaget af hele processen op til at nå et mål, end han har været på at nå over mållinjen. Sådan har det også været for ham, da han dyrkede eliteidræt under Team Danmark, og sådan er det også nu, når han arbejder med hunde. Christian drives af, at finde frem til hundens problem samt at finde den behandlingsform, der er den bedste for hunden.

Christian er drivkraften i virksomheden. Han er den, der sørger for at alle medarbejderne og hele virksomheden konstant er i udvikling. Han sørger for, at medarbejderne får den ønskede uddannelse, og han sørger for, at dyreklinikken udvikler sig, så de altid kan tilbyde den bedste service og de bedste faciliteter.