Mette Hegelund

Mette er uddannet:

  • Fysiologisk hundemassør, februar 2014.
  • Kranio-Sakral-Terapeut på dyr, januar 2015
  • Har fuldført uddannelse til CCRP – Certified Canine Rehabilitation Parctitioner (Fysioterapeut) fra Tennesee University

Mød Mette disse dage:

Mandag:11.00 – 20.00
Tirsdag:11.00 – 20.00
Onsdag:
Torsdag:08.00 – 17.00
Fredag:08.00 – 14.00

Humørsprederen

Det er tilfældighederne, der har bragt Mette til Magtor. Hun er oprindeligt uddannet landmand, og havde derfor aldrig forestillet sig, at hun skulle arbejde med hunde. Inden hun startede hos Magtor, gik hun hjemme med sine 4 børn. Dette havde hun på det tidspunkt gjort i 11 år, og vidste ikke helt, hvad hun så skulle i gang med.

Kontakten med Christian og Magtor opstod, da familien skulle have en ny hund. Herfra udviklede det sig til, at hun gennemførte uddannelsen til fysiologisk hundemassør, hvorefter hun hjalp til ved Magtor hen over en sommer.

At gå fra feriehjælp til fuld tid hos Magtor, havde Mette aldrig forestillet sig. I takt med at interessen for hunde er vokset, har Mette også bygget videre på uddannelsen som hundemassør, og har derfor også uddannet sig til kranio sakral terapeut, og nu er hun ved at gennemføre uddannelse som fysioterapeut (CCRP).

Mette er meget glad for, at hun er endt hos Magtor. Hun trives i sit arbejde med hundene, og hun har konstant mod på at lære mere. Hun motiveres af, at hun kan hjælpe hundene og deres ejere – det, at hun kan gøre en forskel for andre og se deres glæde, betyder meget for hende.

Derudover bliver Mette også særligt motiveret af sine kolleger. Hun trives med den stemning, der er i klinikken og iblandt kollegerne, og det bidrager til hendes gode humør. Når du møder Mette i klinikken, bliver du derfor altid mødt af et stort smil og godt humør.

Mettes primære arbejdsopgaver er hundemassage, osteopati og kranio sakral terapi. Derudover beskæftiger Mette sig også med genoptræning som følge af hendes igangværende uddannelse.